X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 21 d'abril de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
gastronomia
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
|
ACN
Un taller de cuina reivindica la carn de caça com a producte de qualitat al Sobirà
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
15/01/2018
Els responsables dels tres cellers ja han pogut tastar el vi
|
ACN
El celler Terrer de Pallars produeix un vi solidari
Conjuntament amb dos cellers de la DO Costers del Segre, destinarà els beneficis de la venda a Afanoc
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
|
Arxiu
Programen a Sort una festa gastronòmica centrada en la carn de caça
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
22/12/2017
Ja tenim guanyadora del lot nadalenc amb productes del Pallars!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
15/12/2017
Sortegem un lot nadalenc amb productes del Pallars!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de desembre
14/12/2017
La xisqueta és una raça d'ovella pròpia del Pirineu català
|
Obrador Xisqueta
Catalunya en Comú proposarà la denominació d'origen Pirineus
L'objectiu és promocionar els productes de qualitat fets al territori
23/11/2017
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó
|
Fogony
El restaurant Fogony de Sort conserva l’estrella Michelin
per
Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
17/11/2017
Les diferents recreacions teatrals són un dels atractius de la fira
|
Jordi Ubach
Salàs de Pallars viatga al segle XIV per rememorar la fira de bestiar
La població pallaresa celebra aquest cap de setmana la 13a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
17/11/2017
Els productors durant una de les explicacions al Trentino
|
Ajuntament de Tremp
Productors pallaresos viatgen a Itàlia per conèixer experiències de cooperació
Una trentena de productors i restauradors del Pallars Jussà adherits al programa “Al teu gust” han participat en aquest intercanvi
15/11/2017
El projecte està destinat especialment a alumnes de cicle mitjà i superior
|
ACN
La Cúpula Gustum posa en valor la producció agroalimentària a Tremp
El projecte es dirigeix a les escoles de tota Catalunya i durant aquest curs es desplaçarà a uns 40 centres de primària
13/11/2017
Ja tenim guanyadora del sopar al Cafè de la Unión de la Pobla de Segur!
Es tracta d’una nova promoció exclusiva per als socis del diari | Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes!
27/10/2017
Imatge d’un dels tallers realitzats amb els alumnes trempolins
|
Ajuntament de Tremp
Tremp dona a conèixer el codony entre els escolars del municipi
Les escoles Maria Immaculada i Valldeflors de Tremp realitzen tallers de panellets de codonyat pels seus alumnes
25/10/2017
Sortegem un sopar en un espai propi del segle XIX: el Cafè de la Unión!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10
18/10/2017
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària
|
ACN
L'Aula Universitària de Tremp arrenca un nou curs amb noves disciplines
per
Darío Albert
Programa setze conferències que s'allargaran fins a final de maig i que tractaran diversos temes
11/10/2017
Ja tenim guanyador del sopar per a dues persones a Casa Masover!
Es tracta d'una nova promoció exclusiva per als socis del diari
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
|
Ajuntament de Tremp
Els restauradors del Jussà preparen una «cuina de fira»
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
29/09/2017
L'Escola Valldeflors acollirà la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana
|
Arxiu
Tremp celebra l'«Oktoberfest» amb la cervesa com a protagonista
La penya trempolina Arroplegats celebra aquest dissabte la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana
25/09/2017
Ël cuiner Mariano Gonzalvo conduirà les sessions
|
Ajuntament
Tornen a Tremp els seminaris de cuina creativa per a restauradors
Els postres i la cervesa seran els protagonistes de les sessions que s'allargaran fins a l'octubre
22/09/2017
Sortegem un àpat per a dues persones a Casa Masover de Buira!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10
22/09/2017
La sessió formativa va anar a càrrec del carnisser Josep Bastús
|
Ajuntament de Tremp
«Al teu gust» col·labora amb l'Escola de Pastors de Catalunya
Imparteix una sessió formativa als alumnes per aprendre a especejar carn de corder i pollastre
25/08/2017
Cal Tomàs és de les primeres carnisseries que va obrir al Jussà
|
Cal Tomàs
Cal Tomàs, de la Pobla de Segur, premiat als Oscars gastronòmics
per
Darío Albert
Els quatre productes premiats s'etiquetaran amb el segell d'excel·lència Great Tast, reconegut mundialment i amb una validesa de tres anys
07/08/2017
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI
|
Jordi Uriach
Més de 3.000 persones assisteixen al maridatge de jazz i vi a Figuerola d'Orcau
per
Darío Albert
La cantant Lucrecia hi va aportar la música a ritme de swing i sons cubans
03/08/2017
Roda de premsa de presentació de la Mostra JazziVi de Figuerola d'Orcau.
|
DipuLleida
Ritmes de swing i sons cubans ompliran la 4a edició del JazziVi de Figuerola d'Orcau
La mostra espera més de 3.000 persones aquest dissabte 5 d'agost | Un concert en acústic de Lucrecia i de Guitar Swing Duet ambientaran la jornada
12/07/2017
Senderistes a la capçalera de la Vall Fosca, dins els límits d'Aigüestortes
|
Vall Fosca
El Festival de Senderisme arriba aquest cap de setmana a la Vall Fosca
Coincidint amb la Vertical Cabanera, s'han organitzat diverses activitats per descobrir els paisatges i la gastronomia local
21/06/2017
El pallarès que va cuinar per Michael Jordan
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
19/06/2017
Un dels indrets que han visitat és la ruta del Cinquè Llac
|
Consell Comarcal Pallars Jussà
Una quinzena de touroperadors internacionals visiten el Pallars
Com a continuació del workshop MEET Catalunya, destinat al turisme de reunions
12/06/2017
El tast gastronòmic ha estat un dels plats forts de la fira
|
Jordi Ubach
Èxit d'assistència a la setena edició de la Fira del Vi del Pirineu a Talarn
per
Darío Albert
Més de 200 ciclistes han participat en la segona edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike
10/06/2017
Oriol Pallarès es va encarregar del taller de cuina de la Pobla de Segur
|
Ajuntament de Tremp
El Pallars Jussà també gaudeix de la Setmana Bio
Des del programa Al teu gust s’han organitzat tallers a Tremp, La Pobla de Segur i Espui
08/06/2017
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà
|
Jordi Ubach
La Fira del Vi del Pirineu més cultural
Talarn ha organitzat una sèrie d'actes per recuperar part del seu patrimoni històric i cultural
03/06/2017
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn
|
ACN
Talarn ultima els preparatius per a la 7a edició de la Fira del Vi del Pirineu
Enguany, com a novetat, la mostra s'allarga dos dies | Paral·lelament a la fira es disputarà la 2a Marxa BTT Talarn Vi Bike
Pàgina 11 de 15
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Oferiran estades temporals a la Residència Verge de Ribera per «adaptar‑se a les necessitats que puguin tenir les famílies»
Els alcaldes del Pallars Jussà mostren la seva preocupació per la nova absència de l'helicòpter de Tremp
Baqueira Beret suma fins a 40 centímetres de neu a les portes dels dies festius de la Setmana Santa