X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Dilluns, 21 d'abril de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
gastronomia
02/06/2017
Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars
|
ACN
Pagesos i ramaders obren les seves portes en la segona edició del «Benvinguts a pagès»
L'objectiu del programa és posar en valor els productes de proximitat i fomentar el turisme d'interior
31/05/2017
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona
|
Joan Morales
El Pallars Jussà vol quadruplicar la demanda turística el 2017
Des de la seva posada en marxa el 2013, "Vine al Pallars, Viu el Jussà" ha multiplicat per sis els seus adherits i ja compta amb 94 empreses
29/05/2017
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles
|
PNAP
L'ovella aranesa, protagonista a la Fira del Parc Natural de l'Alt Pirineu
L'objectiu de la fira és posar en valor el sector primari i els artesans locals
26/05/2017
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui
|
ACN
Arriba a Sort la segona edició de la cursa gastronòmica «Ultrafarts»
Els 100 participants recorreran uns 35 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
26/05/2017
A la jornada hi han participat més de 60 assistents
|
ACN
L'Ajuntament de Tremp i els productors locals enforteixen la seva relació
per
Darío Albert
L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
|
ACN
El Parc Natural de l'Alt Pirineu dóna a conèixer els productes locals
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la trajectòria de Maria Julià de Fonda Farré
per
Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
|
ACN
Sort reivindica el producte local amb el desè sopar de la Xicoia d'Or
per
Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
09/05/2017
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida
|
ACN
Licors Portet presenta amb la Fecoll la ratafia oficial de l'Aplec del Caragol
El licor està elaborat a base de nous verdes del Pallars Jussà i amb peres de Lleida com a tret distintiu
02/05/2017
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons
|
Agricultura
Dos vins de Mas Garcia Muret i Vila Corona, premiats internacionalment
Es tracta del Juna 2015 i del Llabustes Chardonnay 2016, respectivament
01/05/2017
Prop de 700 persones van participar en el dinar
|
Ajuntament de Tremp
Tremp reivindica el corder pallarès repartint prop de 700 racions de caldereta
El pavelló del Casal ha acollit aquest diumenge una exitosa 3a edició de la festa Pallars Terra de Corder
30/04/2017
«La qualitat de vida del Pallars no té preu; el meu cor sempre hi és»
per
Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
29/04/2017
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder
|
Ajuntament de Tremp
Tremp se cita amb la xisqueta a la 3a Pallars Terra de Corder
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, visitarà demà la festa i es reunirà amb ramaders de la comarca
24/04/2017
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin
|
Biblioteca de Tremp
Les tapes del Bar la Creu, de Tremp, protagonistes d'un llibre
El llibre recull les receptes de 30 tapes que se servien al mític bar, regentat per Delfina Palacín
24/04/2017
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella
|
Sauvella
Dos vins Sauvella entre els 10 primers de la guia francesa «Gilbert Gaillard»
Es tracta, concretament, dels Sauvella Luscinia Eximia 2009 i el Sauvella Luscinia Mirifica 2008
20/04/2017
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida
|
Diputació de Lleida
La 3a festa «Pallars Terra de Corder» servirà unes 700 racions de caldereta
L'esdeveniment se celebrarà a Tremp el pròxim diumenge 30 d'abril
13/04/2017
Hi participaran 20 establiments formatgers
|
Ajuntament de Sort
El formatge, protagonista aquest cap de setmana a Sort
per
Darío Albert
La cita tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp
|
Jordi Ubach
Curs sobre el món del vi per a restauradors i professionals
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
23/02/2017
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval
|
ACN
Els escolars de Sort aprenen a fer mandongo
Restauradors i carnissers de la comarca s'uneixen per difondre aquesta tradició
21/02/2017
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns
|
ACN
La Nit del Turisme del Jussà reconeix el Tren dels Llacs i el projecte «Al teu gust»
Els professionals de l'àmbit turístic es volen centrar a desestacionalitzar el turisme potenciant una trentena d'activitats per estació
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
|
ACN
Els restaurants del Sobirà volen desestacionalitzar el «facit de Carnaval»
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
16/02/2017
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller
|
Ajuntament de Tremp
Els restauradors del Jussà treballen per innovar en el camp de la carn de corder
Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa "Pallars terra de corder", que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp
14/02/2017
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars
|
ACN
Una plantació experimental permetrà estudiar el rendiment de les varietats d'olivera del Pallars
per
Jordi Ubach Llorens
L'associació de productors d'oli del Pallars vol ampliar el seu nombre de socis fins el centenar
23/01/2017
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents
|
Ajuntament de Tremp
La Fundació Alícia destaca el potencial dels olis pallaresos
El programa "Al teu gust, aliments del Pallars" organitza una jornada sobre la qualitat i adequació de l'oli d’oliva a la restauració del Pallars
23/12/2016
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona
|
Ajuntament de Tremp
Productors agroalimentaris del Pallars a la Fira de Consum Responsable de Barcelona
El programa "Al teu gust" possibilita la participació de cinc productors pallaresos en aquesta fira de Nadal
12/12/2016
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski
|
CEPS
Un miler de productes a la venda a la Firaski de la Pobla de Segur
per
Jordi Ubach Llorens
La població pallaresa també ha acollit amb èxit, un any més, la Fira de Nadal
07/12/2016
Ampolla del licor de cervesa C13
|
Ctretze Pirineus / Licors Portet
Ctretze Pirineus i Licors Portet presenten el nou licor de cervesa «C13»
El licor ha estat guardonat amb dues medalles de plata al Catavinum i a l'International Spirits Chellenge
05/12/2016
Foto de grup dels participants del curs
|
Ajuntament de Tremp
El projecte «Treiem‑ne més profit» imparteix un curs de servei a sala
Una vintena de participants han après diferents tècniques de servei per treballar en el sector de la restauració
24/11/2016
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
|
Slow Food
El restaurant Fogony de Sort rep l'estrella Michelin per 12è any consecutiu
per
Jordi Ubach Llorens
L'establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
|
Consell Comarcal Pallars Sobirà
El Pallars Sobirà dóna a conèixer les varietats antigues de fruita
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
Pàgina 12 de 15
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Oferiran estades temporals a la Residència Verge de Ribera per «adaptar‑se a les necessitats que puguin tenir les famílies»
Els alcaldes del Pallars Jussà mostren la seva preocupació per la nova absència de l'helicòpter de Tremp
Baqueira Beret suma fins a 40 centímetres de neu a les portes dels dies festius de la Setmana Santa