Dilluns, 21 d'abril de 2025

gastronomia

02/06/2017
 Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars
Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars | ACN
L'objectiu del programa és posar en valor els productes de proximitat i fomentar el turisme d'interior
31/05/2017
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona | Joan Morales
Des de la seva posada en marxa el 2013, "Vine al Pallars, Viu el Jussà" ha multiplicat per sis els seus adherits i ja compta amb 94 empreses
29/05/2017
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles | PNAP
L'objectiu de la fira és posar en valor el sector primari i els artesans locals
26/05/2017
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui | ACN
Els 100 participants recorreran uns 35 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
26/05/2017
A la jornada hi han participat més de 60 assistents
A la jornada hi han participat més de 60 assistents | ACN
per Darío Albert
L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs | ACN
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca | La Xicoia
per Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
L'associació està formada per 21 restaurants del territori | ACN
per Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
09/05/2017
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida | ACN
El licor està elaborat a base de nous verdes del Pallars Jussà i amb peres de Lleida com a tret distintiu
02/05/2017
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons | Agricultura
Es tracta del Juna 2015 i del Llabustes Chardonnay 2016, respectivament
01/05/2017
Prop de 700 persones van participar en el dinar
Prop de 700 persones van participar en el dinar | Ajuntament de Tremp
El pavelló del Casal ha acollit aquest diumenge una exitosa 3a edició de la festa Pallars Terra de Corder
30/04/2017
Imatge il·lustrativa
per Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
29/04/2017
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder | Ajuntament de Tremp
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, visitarà demà la festa i es reunirà amb ramaders de la comarca
24/04/2017
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin | Biblioteca de Tremp
El llibre recull les receptes de 30 tapes que se servien al mític bar, regentat per Delfina Palacín
24/04/2017
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella | Sauvella
Es tracta, concretament, dels Sauvella Luscinia Eximia 2009 i el Sauvella Luscinia Mirifica 2008
20/04/2017
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
L'esdeveniment se celebrarà a Tremp el pròxim diumenge 30 d'abril
13/04/2017
Hi participaran 20 establiments formatgers
Hi participaran 20 establiments formatgers | Ajuntament de Sort
per Darío Albert
La cita tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
23/02/2017
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval | ACN
Restauradors i carnissers de la comarca s'uneixen per difondre aquesta tradició
21/02/2017
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns | ACN
Els professionals de l'àmbit turístic es volen centrar a desestacionalitzar el turisme potenciant una trentena d'activitats per estació
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses | ACN
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
16/02/2017
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller | Ajuntament de Tremp
Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa "Pallars terra de corder", que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp
14/02/2017
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars | ACN
per Jordi Ubach Llorens
L'associació de productors d'oli del Pallars vol ampliar el seu nombre de socis fins el centenar
23/01/2017
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents | Ajuntament de Tremp
El programa "Al teu gust, aliments del Pallars" organitza una jornada sobre la qualitat i adequació de l'oli d’oliva a la restauració del Pallars
23/12/2016
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona | Ajuntament de Tremp
El programa "Al teu gust" possibilita la participació de cinc productors pallaresos en aquesta fira de Nadal
12/12/2016
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski | CEPS
per Jordi Ubach Llorens
La població pallaresa també ha acollit amb èxit, un any més, la Fira de Nadal
07/12/2016
Ampolla del licor de cervesa C13
Ampolla del licor de cervesa C13 | Ctretze Pirineus / Licors Portet
El licor ha estat guardonat amb dues medalles de plata al Catavinum i a l'International Spirits Chellenge
05/12/2016
Foto de grup dels participants del curs
Foto de grup dels participants del curs | Ajuntament de Tremp
Una vintena de participants han après diferents tècniques de servei per treballar en el sector de la restauració
24/11/2016
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L'establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort | Consell Comarcal Pallars Sobirà
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
Pàgina 12 de 15