Dilluns, 21 d'abril de 2025

gastronomia

28/02/2019
Imatge dels dos vins de carnaval del Batlliu de Sort
Imatge dels dos vins de carnaval del Batlliu de Sort | Batlliu de Sort
Es podran adquirir durant els quatre dies de Carnaval en diferents establiments de les comarques pallareses
26/02/2019
El president de l’APAT, Josep Palau, durant el seu discurs
El president de l’APAT, Josep Palau, durant el seu discurs | ACN
Tremp acull la 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà en un acte on s’ha reconegut el fotògraf Jordi Peró
20/02/2019
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns
Imatge de la sessió duta a terme aquest dilluns | Ajuntament de Tremp
Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani
20/02/2019
Imatge de la reunió celebrada dilluns a Sort
Imatge de la reunió celebrada dilluns a Sort | CCPS
per Jordi Ubach Llorens
S’impartirà a l’Institut Hug Roger III, durarà dos anys i els alumnes faran les pràctiques a les empreses dels Pallars
13/02/2019
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
02/02/2019
Imatge de les jornades gastronòmiques a Sort
Imatge de les jornades gastronòmiques a Sort | Festa dels banuts
per Ivet Eroles
La carn de caça es la gran protagonista d'aquesta festa gastronòmica que comptarà amb una jornada tècnica de demostracions de cuina de caça, entre d'altres activitats
01/02/2019
Imatge exterior del restaurant Fa uns anys... de la Pobla de Segur
Imatge exterior del restaurant Fa uns anys... de la Pobla de Segur | Fa uns anys...
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de febrer | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
17/01/2019
Caçadors amb diversos senglars abatuts
Caçadors amb diversos senglars abatuts | ACN
Des d'aquest setembre, Vedat Pirineus SL es dedica al tractament de la carn i es prepara per poder comercialitzar-la a mitjà termini
04/01/2019
Fleca de Ribera de Cardós
Fleca de Ribera de Cardós | GSV
Els veïns i veïnes han de viatjar quilòmetres per comprar pa, ja que els punts més propers es troben a Tírvia o a Llavorsí
27/12/2018
El lot pallarès ja té guanyadora
El lot pallarès ja té guanyadora | PD
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
17/12/2018
Presentació de l'Oli de Muntanya ERM a l'Hotel Terradets de Cellers
Presentació de l'Oli de Muntanya ERM a l'Hotel Terradets de Cellers | Javier Lebrero
Aquest projecte vol posar en valor el territori i l'agricultura de la Vall de Barcedana, apostant per collir l'oliva en verd, en un lloc on tradicionalment s'ha fet oli madur
14/12/2018
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó | Balfegó
per Publireportatge
Organitzades pel Grup Balfegó, són una magnífica oportunitat per degustar l’autèntica tonyina roja en totes les seves modalitats | Se celebren en diferents restaurants, entre els quals quatre del Pallars
12/12/2018
Vins de la DO Costers del Segre presentats a la Guia Peñín
Vins de la DO Costers del Segre presentats a la Guia Peñín | Costers del Segre
Castell d'Encús, Sauvella, Batlliu de Sort i Terrer de Pallars destaquen per l'alta qualitat de quatre dels seus vins, dins la DO Costers del Segre
29/11/2018
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana
Imatge d’un dels cursos realitzats aquesta setmana | Ajuntament de Tremp
Les jornades formatives estan organitzades pel programa "Al teu gust, aliments del Pallars"
28/11/2018
Celebra el Nadal amb el lot de productes que sorteja Pallars Digital
Celebra el Nadal amb el lot de productes que sorteja Pallars Digital | Pallars Digital
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de desembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
23/11/2018
L’equip del restaurant celebrant el reconeixement
L’equip del restaurant celebrant el reconeixement | Fogony
Els membres de l'equip brinden al conèixer la notícia
23/11/2018
Entrega de diplomes a tots els premiats
Entrega de diplomes a tots els premiats | Generalitat
És un reconeixement a la trajectòria professional de les artesanes, la seva creativitat i experiència
22/11/2018
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó aquest dijous
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó aquest dijous | Fogony
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
21/11/2018
Fragment de la portada de la revista
Fragment de la portada de la revista | Descobrir Catalunya
En l'edició 250 de la publicació, corresponent al mes de desembre, hi ha un dossier de més de 50 pàgines dedicades a aquestes valls del Pallars
16/11/2018
La Companyia Sac Espectacles, en imatge d'arxiu
La Companyia Sac Espectacles, en imatge d'arxiu | Sac Espectacles
Els escolars han treballat les habilitats comunicatives i dinàmiques com la confiança, les emocions i la superació mitjançant tallers, activitats dirigides i representacions circenses
15/11/2018
Actuació de l'any passat amb els Panettone Brothers
Actuació de l'any passat amb els Panettone Brothers | Ajuntament de Talarn
Per 8è any consecutiu, aquest cap de setmana la població pallaresa viurà uns dies de malabars, acrobàcies, pallassos, cinema, màgia, contes i molt més
13/11/2018
La ratafia, un producte nostrat
La ratafia, un producte nostrat | Jordi Peró
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
05/11/2018
Chacón, acompanyada de les autoritats locals, visitant la fira
Chacón, acompanyada de les autoritats locals, visitant la fira | Gencat
per Jordi Ubach Llorens
Èxit tant d’afluència com de paradistes en la que ha estat la 17a edició del certamen
02/11/2018
Edició anterior de la Fira del Codony
Edició anterior de la Fira del Codony | Ajuntament de Tremp
Torna la fira dedicada al Codony, que aquest 2018 celebra la 17a edició
02/11/2018
Pastissers de Sabadell preparant panellets
Pastissers de Sabadell preparant panellets | Juanma Peláez
per Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolors Mateu
26/10/2018
La ratafia és un dels tresors més preuats del Pallars
La ratafia és un dels tresors més preuats del Pallars | Jordi Peró
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de novembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
24/10/2018
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella
Captura d’un dels vídeos del nou Canal Girella | Al teu gust
Aquest nou espai a Youtube allotjarà vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris, així com receptes i altres gravacions
16/10/2018
Un dels plats que es poden degustar a Fonda Farré de Baro
Un dels plats que es poden degustar a Fonda Farré de Baro | Fonda Farré
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
16/10/2018
Més d'un centenar de persones ja han participat a les activitats del festival
Més d'un centenar de persones ja han participat a les activitats del festival | Ajuntament de Tremp
El festival de gastronomia que omple d'activitats el Pallars Jussà aquesta tardor, ha aplegat més d'un centenar de persones els dies 12 i 13 d'octubre
04/10/2018
Brindis amb vi durant la presentació del festival als estanys de Basturs
Brindis amb vi durant la presentació del festival als estanys de Basturs | ACN
Una vintena d'activitats oferiran la possibilitat de conèixer els productors de la comarca i tastar menús Km0
Pàgina 9 de 15