Els olis del Pallars s’emporten 12 premis de la primera edició de la Nit de l'Oli de la mà dels productors Sodelplana, Cal Borrech, Oli del Boix, Cal Portalé i Ivan Caelles
27/11/2024
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial | Fogony
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
20/11/2024
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp | Ajuntament de Tremp
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
06/11/2024
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada | Pol Oliva
La mostra multisectorial tindrà lloc aquest cap de setmana amb la 19a Mostra, el 9è Concurs Morfològic Nacional i el 14è
Concurs de Ganxo com a actes destacats
04/11/2024
Autoritats locals visitant les parades de la fira | Ajuntament de Tremp
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
Organitzat pel restaurant All Negre, l’Aixalda de la Solana i Loser Surfers, tindrà lloc el proper 5 d’octubre i reunirà noms com Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o Adala
20/09/2024
Els representants de Conca de Dalt, Tremp, Isona, Talarn i Pobla durant la presentació del Cordevi | Jordi Ubach
L’ajuntament xifra en 3.000 persones l’assistència al certamen, que ha comptat amb la participació de nou cellers del Pirineu i 10 restaurants de la comarca