Dijous, 19 de desembre de 2024

gastronomia

16/12/2024
Els productors pallaresos premiats a la Nit de l'Oli Verge Extra
Els productors pallaresos premiats a la Nit de l'Oli Verge Extra | Cedida
Els olis del Pallars s’emporten 12 premis de la primera edició de la Nit de l'Oli de la mà dels productors Sodelplana, Cal Borrech, Oli del Boix, Cal Portalé i Ivan Caelles
27/11/2024
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial
El restaurant ja és un clàssic en aquesta llista, la més prestigiosa de la indústria de la gastronomia mundial | Fogony
El restaurant El Raier de la Pobla de Segur entra a la prestigiosa llista amb la distinció "Bib Gourmand"
25/11/2024
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac
20/11/2024
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp
Imatge d'un espectacle durant la Fira del Codony de Tremp | Ajuntament de Tremp
Amb més d'una vintena d'activitats, productors agroalimentaris i restauradors han donat a conèixer el patrimoni gastronòmic de la comarca
16/11/2024
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu
Clara Ferrando, propietària de Casa Mateu | TGE
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb la propietària de la formatgeria Casa Mateu de Surp, creada fa gairebé 18 anys apostant fort per la proximitat i la sostenibilitat
14/11/2024
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom
Casa Montoliu s'ha reconvertit en una vinoteca de renom | Casa Montoliu
Aquest distintiu reconeix els establiments gastronòmics de l’Estat que es diferencien per la seva essència autèntica
12/11/2024
Jordi Verdú, en imatge d'arxiu
Jordi Verdú, en imatge d'arxiu | Diputació de Lleida
per Opinió
Article del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú
12/11/2024
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat
El col·lectiu agrupa aquells restaurants, productors i establiments que aposten pels productes de proximitat | Slow Food Catalunya
Ponts ha acollit aquest dilluns la trobada anual d’aquest moviment de cuina de quilòmetre zero, que ja compta amb cinc establiments pallaresos, quatre dels quals al Sobirà
06/11/2024
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada | Pol Oliva
El taller de girella, el dinar amb productes de corder, la música en directe i el teatre seran els plats forts de la festa
05/11/2024
Enguany arriben novetats com la Mostra de cuina amb Ada Parellada, o la Mostra de l’ofici de fer llana amb Akarona
Enguany arriben novetats com la Mostra de cuina amb Ada Parellada, o la Mostra de l’ofici de fer llana amb Akarona | Ara Lleida
La mostra multisectorial tindrà lloc aquest cap de setmana amb la 19a Mostra, el 9è Concurs Morfològic Nacional i el 14è Concurs de Ganxo com a actes destacats
04/11/2024
Autoritats locals visitant les parades de la fira
Autoritats locals visitant les parades de la fira | Ajuntament de Tremp
Amb més de 80 parades, la fira consolida la seva importància com a punt de trobada per a la promoció del producte local i la cultura pallaresa
31/10/2024
La mostra porta sota el braç un ampli ventall d'activitats gastronòmiques
La mostra porta sota el braç un ampli ventall d'activitats gastronòmiques | Ajuntament de Tremp
Consulta tots els actes programats per a una de les fires més multitudinàries del Pallars, que se celebrarà el proper 2 de novembre
23/10/2024
Imatge de la presentació als mitjans de la Boletus
Imatge de la presentació als mitjans de la Boletus | Jordi Ubach
per Jordi Ubach Llorens
La fira del bolet del municipi, que s'amplia a tres dies, tornarà a comptar amb el Festibolet o el 8è Boletast
23/10/2024
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal
Presentació de Pallars Gastronòmic, aquest dimarts a l'Alfolí de Gerri de la Sal | M. Lluvich / ACN
Una setantena de productors agroalimentaris i restaurants de les comarques pallareses han donat el tret de sortida a la campanya
22/10/2024
L'alcalde Joan Farrera, el diputat Josep Ramon Fondevilla i el president del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Josep Queró
L'alcalde Joan Farrera, el diputat Josep Ramon Fondevilla i el president del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Josep Queró | Diputació de Lleida
Considerada una de les fires més antigues i tradicionals del Pirineu, tindrà lloc el dia 27 d’octubre amb més de 70 paradistes
21/10/2024
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes
A la Fira hi han participat un total de 50 formatgeries artesanes | @oscarordeig
Montsent de Pallars, Formatges de Pallars, Casa Mateu de Surp i Formatges Vilavella sumen un or, tres plates i dos bronzes
19/10/2024
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Miquel Madrigal, cuiner pallarès i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Jordi Ubach
per Tomàs Garcia Espot
Conversem amb el cuiner pallarès i cap de departament i professor de l'Escola d'Hoteleria del Pallars
17/10/2024
Les dos ratafies premiades a Brusel·les
Les dos ratafies premiades a Brusel·les | Licors Portet
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
14/10/2024
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars
Els seminaris tindran lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | Institut Hug Roger III
«Cuinem Talent», organitzat per Sobirà Dinàmic i Al Teu Gust, tindrà lloc el dies 15 i 29 d'octubre i el 19 de novembre
09/10/2024
Imatge d'una edició anterior de la fira
Imatge d'una edició anterior de la fira | Ara Lleida
La mostra comptarà aquest cap de setmana amb múltiples activitats gastronòmiques i culturals, juntament amb l'11a Trobada de Forjadors
04/10/2024
Un alumne de l'Escola d'Hoteleria del Pallars preparant plats amb aliments recuperats
Un alumne de l'Escola d'Hoteleria del Pallars preparant plats amb aliments recuperats | EHP
Més de 50 restaurants catalans elaboraran menús específics a partir només d’aliments recuperats
01/10/2024
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera | Ajuntament de la Torre de Capdella
La mostra acull de nou el Concurs Comarcal de Cavall Pirinenc Català i el de Vaca Bruna dels Pirineus
30/09/2024
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri
Degusta amb Pallars Digital la cuina basca del Neguri | Neguri/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
24/09/2024
Imatge del poble de Burg, al municipi de Farrera
Imatge del poble de Burg, al municipi de Farrera | Joan Simon
Organitzat pel restaurant All Negre, l’Aixalda de la Solana i Loser Surfers, tindrà lloc el proper 5 d’octubre i reunirà noms com Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o Adala
20/09/2024
Els representants de Conca de Dalt, Tremp, Isona, Talarn i Pobla durant la presentació del Cordevi
Els representants de Conca de Dalt, Tremp, Isona, Talarn i Pobla durant la presentació del Cordevi | Jordi Ubach
Amb un format cada cop més descentralitzat, en aquesta edició ja són sis els municipis que acolliran alguna proposta
19/09/2024
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival
La principal novetat d'enguany és la incorporació d’un tercer dia al festival | Bàrbara Chalamanch
El festival gastronòmic poblatà arrenca aquest dijous amb una demostració de cuina amb tast a càrrec de l’Escola d’Hosteleria del Pallars
27/08/2024
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre
Maria Nicolau farà una demostració de cuina el dissabte 21 de setembre | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur està cuinant el programa de la mostra, que enguany tindrà lloc del 19 al 21 de setembre
07/08/2024
La Made in Black Jazz en una actuació antiga
La Made in Black Jazz en una actuació antiga | @madeinblackband
L’esdeveniment, organitzat per la Fundació la Morisca, permetrà gaudir de música en directe i gastronomia al Museu de la Sal
20/06/2024
La mostra ha pres el nom del producte central de la fira, el Tinyol, un panet farcit de verdures de temporada
La mostra ha pres el nom del producte central de la fira, el Tinyol, un panet farcit de verdures de temporada | Associació Palatium
La segona edició de la mostra se celebrarà aquest dissabte amb una desena d'activitats programades
11/06/2024
Les places per a les diferents degustacions guiades es van esgotar ràpidament
Les places per a les diferents degustacions guiades es van esgotar ràpidament | Ajuntament de Talarn
L’ajuntament xifra en 3.000 persones l’assistència al certamen, que ha comptat amb la participació de nou cellers del Pirineu i 10 restaurants de la comarca
Pàgina 1 de 14