X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Divendres, 20 de desembre de 2024
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
gastronomia
25/10/2017
Sortegem un sopar en un espai propi del segle XIX: el Cafè de la Unión!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10
18/10/2017
Fabian Mohedano és l'impulsor de la Reforma Horària
|
ACN
L'Aula Universitària de Tremp arrenca un nou curs amb noves disciplines
per
Darío Albert
Programa setze conferències que s'allargaran fins a final de maig i que tractaran diversos temes
11/10/2017
Ja tenim guanyador del sopar per a dues persones a Casa Masover!
Es tracta d'una nova promoció exclusiva per als socis del diari
11/10/2017
Els productes de la majoria de plats surten del territori
|
Ajuntament de Tremp
Els restauradors del Jussà preparen una «cuina de fira»
Coincidint amb les fires de la comarca, restaurants i cases rurals oferiran un menú basat en productes locals
29/09/2017
L'Escola Valldeflors acollirà la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana
|
Arxiu
Tremp celebra l'«Oktoberfest» amb la cervesa com a protagonista
La penya trempolina Arroplegats celebra aquest dissabte la primera edició de la Festa de la Cervesa Artesana
25/09/2017
Ël cuiner Mariano Gonzalvo conduirà les sessions
|
Ajuntament
Tornen a Tremp els seminaris de cuina creativa per a restauradors
Els postres i la cervesa seran els protagonistes de les sessions que s'allargaran fins a l'octubre
22/09/2017
Sortegem un àpat per a dues persones a Casa Masover de Buira!
Com sempre, hi participaran tots els socis que s'hagin donat d'alta abans del proper dia 10
22/09/2017
La sessió formativa va anar a càrrec del carnisser Josep Bastús
|
Ajuntament de Tremp
«Al teu gust» col·labora amb l'Escola de Pastors de Catalunya
Imparteix una sessió formativa als alumnes per aprendre a especejar carn de corder i pollastre
25/08/2017
Cal Tomàs és de les primeres carnisseries que va obrir al Jussà
|
Cal Tomàs
Cal Tomàs, de la Pobla de Segur, premiat als Oscars gastronòmics
per
Darío Albert
Els quatre productes premiats s'etiquetaran amb el segell d'excel·lència Great Tast, reconegut mundialment i amb una validesa de tres anys
07/08/2017
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI
|
Jordi Uriach
Més de 3.000 persones assisteixen al maridatge de jazz i vi a Figuerola d'Orcau
per
Darío Albert
La cantant Lucrecia hi va aportar la música a ritme de swing i sons cubans
03/08/2017
Roda de premsa de presentació de la Mostra JazziVi de Figuerola d'Orcau.
|
DipuLleida
Ritmes de swing i sons cubans ompliran la 4a edició del JazziVi de Figuerola d'Orcau
La mostra espera més de 3.000 persones aquest dissabte 5 d'agost | Un concert en acústic de Lucrecia i de Guitar Swing Duet ambientaran la jornada
12/07/2017
Senderistes a la capçalera de la Vall Fosca, dins els límits d'Aigüestortes
|
Vall Fosca
El Festival de Senderisme arriba aquest cap de setmana a la Vall Fosca
Coincidint amb la Vertical Cabanera, s'han organitzat diverses activitats per descobrir els paisatges i la gastronomia local
21/06/2017
El pallarès que va cuinar per Michael Jordan
Aquesta és la curiosa anècdota de Jordi Lladós, un jove de Tremp que estudia a l'escola Hofmann de Barcelona
19/06/2017
Un dels indrets que han visitat és la ruta del Cinquè Llac
|
Consell Comarcal Pallars Jussà
Una quinzena de touroperadors internacionals visiten el Pallars
Com a continuació del workshop MEET Catalunya, destinat al turisme de reunions
12/06/2017
El tast gastronòmic ha estat un dels plats forts de la fira
|
Jordi Ubach
Èxit d'assistència a la setena edició de la Fira del Vi del Pirineu a Talarn
per
Darío Albert
Més de 200 ciclistes han participat en la segona edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike
10/06/2017
Oriol Pallarès es va encarregar del taller de cuina de la Pobla de Segur
|
Ajuntament de Tremp
El Pallars Jussà també gaudeix de la Setmana Bio
Des del programa Al teu gust s’han organitzat tallers a Tremp, La Pobla de Segur i Espui
08/06/2017
Imatge d'arxiu d'un celler particular del Pallars Jussà
|
Jordi Ubach
La Fira del Vi del Pirineu més cultural
Talarn ha organitzat una sèrie d'actes per recuperar part del seu patrimoni històric i cultural
03/06/2017
Un grup de persones brinden en la passada edició de la Fira del Vi de Talarn
|
ACN
Talarn ultima els preparatius per a la 7a edició de la Fira del Vi del Pirineu
Enguany, com a novetat, la mostra s'allarga dos dies | Paral·lelament a la fira es disputarà la 2a Marxa BTT Talarn Vi Bike
02/06/2017
Hi participen explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars
|
ACN
Pagesos i ramaders obren les seves portes en la segona edició del «Benvinguts a pagès»
L'objectiu del programa és posar en valor els productes de proximitat i fomentar el turisme d'interior
31/05/2017
La presentació de la campanya ha tingut lloc al Palau Robert de Barcelona
|
Joan Morales
El Pallars Jussà vol quadruplicar la demanda turística el 2017
Des de la seva posada en marxa el 2013, "Vine al Pallars, Viu el Jussà" ha multiplicat per sis els seus adherits i ja compta amb 94 empreses
29/05/2017
Un dels plats forts de la fira ha estat el concurs de xolla d'ovelles
|
PNAP
L'ovella aranesa, protagonista a la Fira del Parc Natural de l'Alt Pirineu
L'objectiu de la fira és posar en valor el sector primari i els artesans locals
26/05/2017
Els participants de l'edició anterior parant a dinar a Llessui
|
ACN
Arriba a Sort la segona edició de la cursa gastronòmica «Ultrafarts»
Els 100 participants recorreran uns 35 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
26/05/2017
A la jornada hi han participat més de 60 assistents
|
ACN
L'Ajuntament de Tremp i els productors locals enforteixen la seva relació
per
Darío Albert
L'Ajuntament organitza la jornada "El producte local com a motor", per debatre els llaços entre l'administració pública i el sector privat
24/05/2017
El cuiner Mariano Gonzalvo impartint el curs
|
ACN
El Parc Natural de l'Alt Pirineu dóna a conèixer els productes locals
En el marc d'una jornada on es pretén posar en valor els aliments de les explotacions de la zona
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
|
La Xicoia
«La Xicoia» reconeix la trajectòria de Maria Julià de Fonda Farré
per
Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
|
ACN
Sort reivindica el producte local amb el desè sopar de la Xicoia d'Or
per
Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
09/05/2017
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida
|
ACN
Licors Portet presenta amb la Fecoll la ratafia oficial de l'Aplec del Caragol
El licor està elaborat a base de nous verdes del Pallars Jussà i amb peres de Lleida com a tret distintiu
02/05/2017
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons
|
Agricultura
Dos vins de Mas Garcia Muret i Vila Corona, premiats internacionalment
Es tracta del Juna 2015 i del Llabustes Chardonnay 2016, respectivament
01/05/2017
Prop de 700 persones van participar en el dinar
|
Ajuntament de Tremp
Tremp reivindica el corder pallarès repartint prop de 700 racions de caldereta
El pavelló del Casal ha acollit aquest diumenge una exitosa 3a edició de la festa Pallars Terra de Corder
30/04/2017
«La qualitat de vida del Pallars no té preu; el meu cor sempre hi és»
per
Adriana Fort
Conversem amb l'Òscar Poquet, un xef de Rialp que des de l'any 2010 es guanya la vida en un restaurant de Dubai
Pàgina 11 de 14
< Anterior
Següent >
Ara a portada
L’Ateneu del Pallars retorna 40.000 euros d’un ajut de Cultura per la «demora» en la llicència d'obres
Extingeixen un incendi en una granja de porcs a Bóixols
La Vall Fosca estrenarà un nou espai «coworking» aquest 2025
Lo més llegit