Dissabte, 21 de desembre de 2024

gastronomia

29/04/2017
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder
La festa reuneix els restauradors de la comarca al voltant del corder | Ajuntament de Tremp
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, visitarà demà la festa i es reunirà amb ramaders de la comarca
24/04/2017
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin
El Bar la Creu estava regentat per l'autora del llibre, Delfina Palacin | Biblioteca de Tremp
El llibre recull les receptes de 30 tapes que se servien al mític bar, regentat per Delfina Palacín
24/04/2017
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella
Jeroen Nagtegaal és l'impulsor del celler Sauvella | Sauvella
Es tracta, concretament, dels Sauvella Luscinia Eximia 2009 i el Sauvella Luscinia Mirifica 2008
20/04/2017
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida
La presentació ha tingut lloc a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
L'esdeveniment se celebrarà a Tremp el pròxim diumenge 30 d'abril
13/04/2017
Hi participaran 20 establiments formatgers
Hi participaran 20 establiments formatgers | Ajuntament de Sort
per Darío Albert
La cita tindrà lloc al Parc del Riuet aquest divendres i dissabte de Setmana Santa
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
23/02/2017
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval
Un grup de nens observa com es fa el facit de Carnaval | ACN
Restauradors i carnissers de la comarca s'uneixen per difondre aquesta tradició
21/02/2017
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns
Josep Palau, de l'associació Apat, durant el sopar celebrat aquest dilluns | ACN
Els professionals de l'àmbit turístic es volen centrar a desestacionalitzar el turisme potenciant una trentena d'activitats per estació
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses | ACN
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
16/02/2017
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller
Mariano Gonzalvo ha impartit el taller | Ajuntament de Tremp
Es tracta d'una iniciativa encarada a la propera festa "Pallars terra de corder", que tindrà lloc el 30 d'abril a Tremp
14/02/2017
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars
Membres de l'associació i una tècnica recollint informació d'una olivera al Pallars | ACN
per Jordi Ubach Llorens
L'associació de productors d'oli del Pallars vol ampliar el seu nombre de socis fins el centenar
23/01/2017
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents
L'oli pallarès té unes potencialitats i una qualitat excel·lents | Ajuntament de Tremp
El programa "Al teu gust, aliments del Pallars" organitza una jornada sobre la qualitat i adequació de l'oli d’oliva a la restauració del Pallars
23/12/2016
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona
Una paradeta pallaresa a la Fira de Consum Responsable de Barcelona | Ajuntament de Tremp
El programa "Al teu gust" possibilita la participació de cinc productors pallaresos en aquesta fira de Nadal
12/12/2016
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski
El pavelló poliesportiu va tornar a acollir una nova edició de la Firaski | CEPS
per Jordi Ubach Llorens
La població pallaresa també ha acollit amb èxit, un any més, la Fira de Nadal
07/12/2016
Ampolla del licor de cervesa C13
Ampolla del licor de cervesa C13 | Ctretze Pirineus / Licors Portet
El licor ha estat guardonat amb dues medalles de plata al Catavinum i a l'International Spirits Chellenge
05/12/2016
Foto de grup dels participants del curs
Foto de grup dels participants del curs | Ajuntament de Tremp
Una vintena de participants han après diferents tècniques de servei per treballar en el sector de la restauració
24/11/2016
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L'establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort | Consell Comarcal Pallars Sobirà
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
09/11/2016
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions
Els restauradors pallaresos durant una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Durant dos dies els restauradors del Pallars Jussà aprenen diferents tècniques culinàries posant especial atenció a la cuina del corder
31/10/2016
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony
Tremp es va vestir de tardor amb la 15a Fira del Codony | Jordi Ubach
per Jordi Ubach
El consistori celebra l'èxit d’una fira "que ha tornat als seus orígens"i destaca l'alta assistència de públic
27/10/2016
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen
El codony serà un any més el fruit protagonista del certamen | Ajuntament de Tremp
La plaça Capdevila i el seu entorn aplegaran al voltant de 70 estands agroalimentaris i del comerç local | S'ha convocat novament l'esmorzar popular a base de llonganissa i allioli de codony, així com el concurs d'allioli de codony
26/10/2016
Presentació de la jornada a la Diputació de Lleida
Presentació de la jornada a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
La població ofereix aquest diumenge una jornada per conèixer els productors i els seus productes agroalimentaris locals
25/10/2016
Les jornades comptaran amb sessions de cuina
Les jornades comptaran amb sessions de cuina | Martí Albesa
Les Jornades professionals enogastronòmiques i de la cuina del Pirineu "Gastropirineus" es plantegen recuperar productes i plats del Pirineu
20/10/2016
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions
Mariano Gonzalvo impartint una de les sessions | Ajuntament de Tremp
Una quinzena de cuiners del Pallars Jussà participen en un seminari sobre cuina creativa a partir de matèries primes de proximitat
20/10/2016
Vinyes de Castell d'Encús a Talarn
Vinyes de Castell d'Encús a Talarn | Arxiu
Castell d’Encús ha rebut un total de set puntuacions dins de la categoria excel·lent
09/10/2016
Imatge il·lustrativa
Els usuaris de Tripadvisor destaquen de l'Era del Salasse de Salàs de Pallars l'espai i la qualitat de les seves pizzes
30/09/2016
Imatge il·lustrativa
També s'hi troba representada la cuina pallaresa a través d'una demostració de cuina de l'Associació Apat Pallars
28/09/2016
Imatge il·lustrativa
Les fires de tardor ofereixen la possibilitat de tastar els plats tradicionals que es cuinaven pels firandants que durant la fira hi portaven bestiar
16/08/2016
Dos turistes, de ruta senderista pel Pallars Jussà
Dos turistes, de ruta senderista pel Pallars Jussà | Viu el Jussà
Segons es desprèn de les xifres obtingudes pel Consell Comarcal a través de la recaptació de la taxa turística
07/08/2016
La segona edició del JazziVi tanca amb èxit de participació
La segona edició del JazziVi tanca amb èxit de participació | Jordi Ruiz
Una font tenyida de color vi sorprèn i crida l'atenció del públic | Els assistents degusten vins i productes de proximitat del Pallars
Pàgina 12 de 14