X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dissabte, 21 de desembre de 2024
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
gastronomia
05/08/2016
La segona edició del JazziVi tanca amb èxit de participació
|
Jordi Ruiz
El Jazzivi es consolida a Figuerola d'Orcau i vol superar les 1.000 persones
Enguany hi haurà una carpa gastronòmica on diferents productors i restauradors pallaresos oferiran tastos i tapes realitzades amb productes de proximitat
14/06/2016
Un miler de persones a la Fira del Parc Natural de l'Alt Pirineu
La cita vol ser un referent en la promoció del territori i els productors locals en l’àmbit del Parc Natural
13/06/2016
Els participants fent el vermut a Sant Josep d'Olp
|
Ultrafarts
Sort acull la primera ultra de resistència gastronòmica del Pallars
La "Ultrafarts" ha comptat amb uns 75 participants que van recórrer 34 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
10/06/2016
Talarn viurà aquest cap de setmana la 6a Fira del Vi del Pirineu
Un total de 12 cellers pirinencs obriran les seves portes als visitants de la Fira, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de juny
02/06/2016
La girella i el corder pallarès es promocionen a l'«Espai Terra»
El programa de TV3 presentat per Tomàs Molina dóna a conèixer la girella i la gastronomia del corder al Pallars
27/05/2016
El Pallars obre les seves portes a «Benvinguts a pagès»
Explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars participen en aquest projecte gastronòmic
21/04/2016
La festa del corder de Tremp es consolida i busca expandir‑se
per
Jordi Ubach
Unes 600 persones participen en la segona edició del "Pallars, terra de corder"
15/04/2016
Els corders es cuinen a l’estaca a foc lent
|
Ajuntament de Tremp
El Pinell de Tremp acollirà diumenge la 2a festa «Pallars Terra de Corder»
Aquest diumenge 17 d’abril tindrà lloc la segona edició d'aquesta festa de promoció de la Xisqueta
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
|
ACN
Sort estrena l'aula de cuina
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
01/03/2016
Un representant de l'ACT recollint el guardó
|
ACN
El sector turístic del Pallars Jussà presenta una guia amb 104 activitats
La primera nit del turisme de "Viu el Jussà" ha premiat al programa de TV3 "Catalunya Experience" per la promoció que fa del territori
29/02/2016
Foto de família de l'edició d'enguany
|
Món Sant Benet
Tres establiments pallaresos, reconeguts amb el distintiu Km0 Slow Food
Un total de 65 restaurants catalans han estat reconeguts per apostar per la cuina ecològica i de proximitat
25/02/2016
El Jussà aposta per la venda directa dels productes agroalimentaris
La jornada "Aliments, gastronomia i territori" serveix com a espai de trobada entre productors, elaboradors i restaurants
16/02/2016
Productors i distribuïdors ecològics i de qualitat es troben a Tremp
70 persones han participat en una jornada per conèixer més a fons el circuit de comercialització daquest tipus de productes
12/02/2016
La Diputació de Lleida vol potenciar el turisme de la pesca i la gastronomia
El Pla d'Accions per enguany recull més d'un centenar d'actuacions destinades a impulsar les marques turístiques Pirineus i Terres de Lleida
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
|
Arxiu
Sort obrirà una aula de cuina d'abast comarcal
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
08/01/2016
Una persona esquiant a Port Ainé, en imatge d'arxiu
|
Skipallars
Port Ainé celebra el primer «diumenge lleidatà» solidari
Impuls a la gastronomia lleidatana i de km 0 amb tastets de cargols, de vins i de diferents productes gastronòmics del territori
04/01/2016
En marxa la segona edició del concurs de maridatge de vins amb música
Organitzat per la Biblioteca Maria Barbal i dins el marc del cicle "Biblioteques amb DO"
07/12/2015
Els Capricis de Nadal han fet les delícies dels visitants
|
Ajuntament
La Fira de Nadal i la Firaski de la Pobla de Segur milloren registres
La Firaski ven més de 800 productes d'un valor aproximat de 73.000 euros | Augment de visitants a la Fira de Nadal respecte l'any passat
04/12/2015
El Nadal arriba aquest diumenge a la Pobla de Segur
per
Jordi Ubach
La 7a edició de la Fira de Nadal omplirà la plaça de l'Arbre de la localitat pallaresa
03/12/2015
Recupera el «Catalunya Experience» al Pallars Sobirà
per
Jordi Ubach
El programa visita les falles d'Isil, recentment declarades Patrimoni de la Humanitat
02/12/2015
El programa de TV3 «Catalunya Experience» visita el Pallars Sobirà
per
Jordi Ubach
Un fotògraf holandès baixarà per primer cop les falles d'Isil, recentment declarades Patrimoni de la Humanitat
27/11/2015
Imatge de la jornada al Centre Cívic Tarraquet
|
Ajuntament de Tremp
L'oli del Pallars, més a prop de ser comercialitzat
Desenes de productors d'oli del Pallars participen en una jornada a Tremp tutelada per l'IRTA
26/11/2015
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
|
Slow Food
El restaurant Fogony de Sort conserva un any més l'estrella Michelin
Rep la distinció per 11è any consecutiu | L'establiment pallarès es manté com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
21/11/2015
El preu de la carn de porc se situa per sota del cost de producció
La producció augmenta mentre el consum es manté estable, la qual cosa fa caure el preu fins a dades que no es donaven des del 2009
09/11/2015
Unes 4.000 persones a la 11a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
per
Jordi Ubach
Balanç positiu d'una fira que es consolida i que cada any atrau més visitants
05/11/2015
Salàs de Pallars es vesteix d'època per rememorar la fira de bestiar
per
Jordi Ubach
La població pallaresa celebra aquest cap de setmana la 11a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
05/11/2015
Taller de cuina saludable per a professionals i aturats a Tremp
L'Ajuntament de Tremp organitza aquesta proposta formativa en el marc del projecte "Treiem-ne més profit"
29/10/2015
Taula de presidència en la presentació d'aquest dimecres
|
ACN
FGC presenta les novetats de la nova temporada d'hivern
Nous webs i l'impuls a l'oferta gastronòmica dels territoris, entre les novetats més destacades
22/10/2015
La tècnica de l'IRTA mostra una oliva als productors de la zona
|
ACN
L'oli del Pallars vol ser denominació d'origen
Agricultura recull una desena de varietats locals d'olivera en perill de desaparició al Pallars Jussà amb l'objectiu de conservar-les
21/10/2015
Seminari avançat de cuina pels restauradors del Pallars Jussà
Arrenca una nova edició dels seminaris de cuina per a cuiners, organitzat per "Al teu gust"
Pàgina 13 de 14
< Anterior
Següent >
Ara a portada
L’Ateneu del Pallars retorna 40.000 euros d’un ajut de Cultura per la «demora» en la llicència d'obres
Extingeixen un incendi en una granja de porcs a Bóixols
La Vall Fosca estrenarà un nou espai «coworking» aquest 2025
Lo més llegit