Dissabte, 21 de desembre de 2024

gastronomia

05/08/2016
La segona edició del JazziVi tanca amb èxit de participació
La segona edició del JazziVi tanca amb èxit de participació | Jordi Ruiz
Enguany hi haurà una carpa gastronòmica on diferents productors i restauradors pallaresos oferiran tastos i tapes realitzades amb productes de proximitat
14/06/2016
Imatge il·lustrativa
La cita vol ser un referent en la promoció del territori i els productors locals en l’àmbit del Parc Natural
13/06/2016
Els participants fent el vermut a Sant Josep d'Olp
Els participants fent el vermut a Sant Josep d'Olp | Ultrafarts
La "Ultrafarts" ha comptat amb uns 75 participants que van recórrer 34 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts
10/06/2016
Imatge il·lustrativa
Un total de 12 cellers pirinencs obriran les seves portes als visitants de la Fira, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de juny
02/06/2016
Imatge il·lustrativa
El programa de TV3 presentat per Tomàs Molina dóna a conèixer la girella i la gastronomia del corder al Pallars
27/05/2016
Imatge il·lustrativa
Explotacions, allotjaments i restaurants del Pallars participen en aquest projecte gastronòmic
21/04/2016
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
Unes 600 persones participen en la segona edició del "Pallars, terra de corder"
15/04/2016
Els corders es cuinen a l’estaca a foc lent
Els corders es cuinen a l’estaca a foc lent | Ajuntament de Tremp
Aquest diumenge 17 d’abril tindrà lloc la segona edició d'aquesta festa de promoció de la Xisqueta
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula | ACN
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
01/03/2016
Un representant de l'ACT recollint el guardó
Un representant de l'ACT recollint el guardó | ACN
La primera nit del turisme de "Viu el Jussà" ha premiat al programa de TV3 "Catalunya Experience" per la promoció que fa del territori
29/02/2016
Foto de família de l'edició d'enguany
Foto de família de l'edició d'enguany | Món Sant Benet
Un total de 65 restaurants catalans han estat reconeguts per apostar per la cuina ecològica i de proximitat
25/02/2016
Imatge il·lustrativa
La jornada "Aliments, gastronomia i territori" serveix com a espai de trobada entre productors, elaboradors i restaurants
16/02/2016
Imatge il·lustrativa
70 persones han participat en una jornada per conèixer més a fons el circuit de comercialització d’aquest tipus de productes
12/02/2016
Imatge il·lustrativa
El Pla d'Accions per enguany recull més d'un centenar d'actuacions destinades a impulsar les marques turístiques Pirineus i Terres de Lleida
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina | Arxiu
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
08/01/2016
Una persona esquiant a Port Ainé, en imatge d'arxiu
Una persona esquiant a Port Ainé, en imatge d'arxiu | Skipallars
Impuls a la gastronomia lleidatana i de km 0 amb tastets de cargols, de vins i de diferents productes gastronòmics del territori
04/01/2016
Imatge il·lustrativa
Organitzat per la Biblioteca Maria Barbal i dins el marc del cicle "Biblioteques amb DO"
07/12/2015
Els Capricis de Nadal han fet les delícies dels visitants
Els Capricis de Nadal han fet les delícies dels visitants | Ajuntament
La Firaski ven més de 800 productes d'un valor aproximat de 73.000 euros | Augment de visitants a la Fira de Nadal respecte l'any passat
04/12/2015
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
La 7a edició de la Fira de Nadal omplirà la plaça de l'Arbre de la localitat pallaresa
03/12/2015
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
El programa visita les falles d'Isil, recentment declarades Patrimoni de la Humanitat
02/12/2015
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
Un fotògraf holandès baixarà per primer cop les falles d'Isil, recentment declarades Patrimoni de la Humanitat
27/11/2015
Imatge de la jornada al Centre Cívic Tarraquet
Imatge de la jornada al Centre Cívic Tarraquet | Ajuntament de Tremp
Desenes de productors d'oli del Pallars participen en una jornada a Tremp tutelada per l'IRTA
26/11/2015
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
Rep la distinció per 11è any consecutiu | L'establiment pallarès es manté com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
21/11/2015
Imatge il·lustrativa
La producció augmenta mentre el consum es manté estable, la qual cosa fa caure el preu fins a dades que no es donaven des del 2009
09/11/2015
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
Balanç positiu d'una fira que es consolida i que cada any atrau més visitants
05/11/2015
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
La població pallaresa celebra aquest cap de setmana la 11a Diada de Rememoració de la Fira de Salàs
05/11/2015
Imatge il·lustrativa
L'Ajuntament de Tremp organitza aquesta proposta formativa en el marc del projecte "Treiem-ne més profit"
29/10/2015
Taula de presidència en la presentació d'aquest dimecres
Taula de presidència en la presentació d'aquest dimecres | ACN
Nous webs i l'impuls a l'oferta gastronòmica dels territoris, entre les novetats més destacades
22/10/2015
La tècnica de l'IRTA mostra una oliva als productors de la zona
La tècnica de l'IRTA mostra una oliva als productors de la zona | ACN
Agricultura recull una desena de varietats locals d'olivera en perill de desaparició al Pallars Jussà amb l'objectiu de conservar-les
21/10/2015
Imatge il·lustrativa
Arrenca una nova edició dels seminaris de cuina per a cuiners, organitzat per "Al teu gust"
Pàgina 13 de 14