Dimecres, 3 de juliol de 2024

gastronomia

10/10/2023
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès
Imatge de la jornada realitzada a l'obrador d'És Pallarès | Ajuntament de Tremp
Aquesta tardor tindran lloc tres sessions temàtiques a les dues capitals conduïdes per Fundació Alícia
09/10/2023
Prop de 40 animals van participar al 9è Concurs de Cavall Pirinenc Català
Prop de 40 animals van participar al 9è Concurs de Cavall Pirinenc Català | Ajuntament de la Torre de Capdella
Unes 6.000 persones van visitar el certamen, que ha comptat amb una setantena d’expositors entre parades i demostracions d’oficis
04/10/2023
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera juntamet amb el Concurs de Vaca Bruna dels Pirineus
El Concurs de Cavall Pirinenc serà un dels plats forts de la fira ramadera juntamet amb el Concurs de Vaca Bruna dels Pirineus | TGE
La presència de cavalls, vaques i ovelles tornarà a ser el punt fort de l'esdeveniment, que incorpora com a novetat un tastet de fira per sopar
03/10/2023
La falta de pluges ha obligat els agricultors de la comarca a recollir els fruits com més aviat millor
La falta de pluges ha obligat els agricultors de la comarca a recollir els fruits com més aviat millor | Ivan Caelles
El molí de la Vall de Barcedana ha començat a moldre les olives amb la maquinària remodelada
26/09/2023
Una activitat del Cordevi en una imatge d'arxiu
Una activitat del Cordevi en una imatge d'arxiu | Ajuntament de Tremp
Després de l'estrena del Vianda a la Pobla de Segur, l'acte inaugural del festival tindrà lloc a Tremp aquest divendres amb el concert de Koko-Jean & The Tonics
20/09/2023
Un ramat d'ovelles a la muntanya de Llessui
Un ramat d'ovelles a la muntanya de Llessui | M. Lluvich / ACN
La proposta, presentada per Junts i aprovada amb un ampli suport, demana la inclusió d'aquestes carns als menús de totes les escoles públiques de Catalunya almenys un cop al mes
19/09/2023
La segona edició creix incorporant novetats
La segona edició creix incorporant novetats | Ajuntament de la Pobla de Segur
El cuiner del programa Cuines de TV3 i guanyador de Masterchef, Arnau Paris, farà una demostració d’una recepta amb els millors acompanyaments per les hamburgueses
14/08/2023
El festival començarà l'última setmana de setembre i clourà el 12 de novembre, durant la Fira de Salàs
El festival començarà l'última setmana de setembre i clourà el 12 de novembre, durant la Fira de Salàs | Ajuntament de Tremp
El festival suma sis edicions amb una aposta clara per la gastronomia local i el seu valor com a actiu del territori
10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
24/07/2023
Un acordionista al costat d'un ramat d'ovelles i de l'exposició fotogràfica
Un acordionista al costat d'un ramat d'ovelles i de l'exposició fotogràfica | M. Lluvich / ACN
Un centenar de persones van poder veure dissabte com els pastors curen les ovelles malaltes que passen l'estiu a la muntanya
31/05/2023
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, amb Antoni Navinés i Juli Alegre
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, amb Antoni Navinés i Juli Alegre | Diputació de Lleida
Els tallers, visites i demostracions prendran protagonisme en una mostra on la música i la gastronomia completaran les propostes
08/05/2023
El dinar popular va ser un dels actes més concorreguts de la fira
El dinar popular va ser un dels actes més concorreguts de la fira | Jordi Uriach
Durant el dinar popular celebrat aquest diumenge s'han servit més de 850 racions
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
04/05/2023
Un home preparant els corders durant l'edició de l'any passat de la fira
Un home preparant els corders durant l'edició de l'any passat de la fira | Ajuntament de Tremp
El mercat firal aplegarà aquest cap de setmana més de 50 expositors, mentre que s'espera servir unes 800 racions de corder durant el dinar popular
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
04/04/2023
Cardona i Puigarnau mostren el cartell de la fira d'enguany
Cardona i Puigarnau mostren el cartell de la fira d'enguany | M. Lluvich / ACN
El Pallars Jussà compta amb 32.100 ovelles reproductores i és la comarca amb més caps de bestiar d'oví
31/03/2023
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca | Casa Roca/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
13/03/2023
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca | Casa Roca/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
06/03/2023
Imatge dels productors pallaresos durant una de les visites
Imatge dels productors pallaresos durant una de les visites | Ajuntament de Tremp
Prop d'una vintena d'olivicultors de la comarca han recorregut diferents experiències i iniciatives de producció i comercialització de l'oli d'oliva a la zona de Jaén
22/02/2023
Fins a 23 calders han preparat La Guixa per als veïns d'Isona
Fins a 23 calders han preparat La Guixa per als veïns d'Isona | Museu de la Conca Dellà
La festivitat, d'origen centenari, també ha organitzat un concurs de 'pickups' decorades durant el Carnestoltes
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
13/12/2022
José Crespín amb Núria Padrós, impulsora de La Bana
José Crespín amb Núria Padrós, impulsora de La Bana | Subdelegació del Govern
La primera caravana de gallines de Catalunya ha estat visitada aquest dimarts pel subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín
03/12/2022
Imatge del vi Espurlent del celler El Vinyer
Imatge del vi Espurlent del celler El Vinyer | El Vinyer
La Denominació d'Origen celebra per primer cop un concurs per premiar els seus vins
30/11/2022
Imatge de les hamburgueses de Casa Mestrepere
Imatge de les hamburgueses de Casa Mestrepere | Brunec
L'explotació pallaresa ha estat la primera en la categoria d'hamburguesa de carn de Vaca Bruna ecològica
24/11/2022
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà | ACN
La primera edició del certamen, que tindrà lloc al Berguedà aquest cap de setmana, girarà entorn de la carn de vedella en forma d'hamburguesa
22/11/2022
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
15/11/2022
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari | ACN
La Pobla de Segur també ha acollit amb èxit de participació la 3ª edició del Sopar Gastronòmic de l'Oli
Pàgina 2 de 14