Dijous, 19 de desembre de 2024

gastronomia

19/09/2023
La segona edició creix incorporant novetats
La segona edició creix incorporant novetats | Ajuntament de la Pobla de Segur
El cuiner del programa Cuines de TV3 i guanyador de Masterchef, Arnau Paris, farà una demostració d’una recepta amb els millors acompanyaments per les hamburgueses
14/08/2023
El festival començarà l'última setmana de setembre i clourà el 12 de novembre, durant la Fira de Salàs
El festival començarà l'última setmana de setembre i clourà el 12 de novembre, durant la Fira de Salàs | Ajuntament de Tremp
El festival suma sis edicions amb una aposta clara per la gastronomia local i el seu valor com a actiu del territori
10/08/2023
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas
Imma Farrús i Miguel Àngel López, de Lo Racó del Pont, amb Marc Ribas | TVC
El restaurant del Pont de Claverol va ser el més ben valorat per davant de l'Alosa del Segle XX i Cal Jou de Conques
08/08/2023
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos
Marc Ribas amb els propietaris dels tres restaurants pallaresos | TVC
El programa presentat per Marc Ribas visita l'Alosa de l'Hotel Segle XX, Lo Racó del Pont i Cal Jou
24/07/2023
Un acordionista al costat d'un ramat d'ovelles i de l'exposició fotogràfica
Un acordionista al costat d'un ramat d'ovelles i de l'exposició fotogràfica | M. Lluvich / ACN
Un centenar de persones van poder veure dissabte com els pastors curen les ovelles malaltes que passen l'estiu a la muntanya
31/05/2023
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, amb Antoni Navinés i Juli Alegre
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, amb Antoni Navinés i Juli Alegre | Diputació de Lleida
Els tallers, visites i demostracions prendran protagonisme en una mostra on la música i la gastronomia completaran les propostes
08/05/2023
El dinar popular va ser un dels actes més concorreguts de la fira
El dinar popular va ser un dels actes més concorreguts de la fira | Jordi Uriach
Durant el dinar popular celebrat aquest diumenge s'han servit més de 850 racions
05/05/2023
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès
L'Adrià (esquerra) i la Florita, al davant del restaurant pallarès | CEI Pallars Jussà
Parlem amb l'Adrià Martínez, nou gestor d’un dels restaurants insígnia del Pallars Jussà
04/05/2023
Un home preparant els corders durant l'edició de l'any passat de la fira
Un home preparant els corders durant l'edició de l'any passat de la fira | Ajuntament de Tremp
El mercat firal aplegarà aquest cap de setmana més de 50 expositors, mentre que s'espera servir unes 800 racions de corder durant el dinar popular
02/05/2023
Imatge d'una sessió anterior del cicle
Imatge d'una sessió anterior del cicle | Ajuntament de Tremp
La tercera edició del cicle culinari començarà el 18 de maig a l'espai Taller de la Pobla de Segur
06/04/2023
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos
El festival comptarà amb la participació de nombrosos xefs i cuiners pallaresos | GastroPirineus
El certamen gastronòmic tindrà lloc a l'hotel Port Ainé 2000 els dies 11 i 12 d'abril amb més d'una vintena de professionals
04/04/2023
Cardona i Puigarnau mostren el cartell de la fira d'enguany
Cardona i Puigarnau mostren el cartell de la fira d'enguany | M. Lluvich / ACN
El Pallars Jussà compta amb 32.100 ovelles reproductores i és la comarca amb més caps de bestiar d'oví
31/03/2023
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca | Casa Roca/PD
Uneix-te a la comunitat de subscriptors de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
13/03/2023
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca
Gaudeix amb Pallars Digital de l'autèntica gastronomia pallaresa a Casa Roca | Casa Roca/PD
Uneix-te a la comunitat de Pallars Digital per només 3€ al mes i participa als nostres sortejos mensuals
06/03/2023
Imatge dels productors pallaresos durant una de les visites
Imatge dels productors pallaresos durant una de les visites | Ajuntament de Tremp
Prop d'una vintena d'olivicultors de la comarca han recorregut diferents experiències i iniciatives de producció i comercialització de l'oli d'oliva a la zona de Jaén
22/02/2023
Fins a 23 calders han preparat La Guixa per als veïns d'Isona
Fins a 23 calders han preparat La Guixa per als veïns d'Isona | Museu de la Conca Dellà
La festivitat, d'origen centenari, també ha organitzat un concurs de 'pickups' decorades durant el Carnestoltes
31/01/2023
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades
Joan Luque, de l'Alma's Cafè de Sort, durant la primera sessió de les jornades | Escola d'Hoteleria
Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes als alumnes del centre
25/01/2023
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions
L'èxit de la primera edició del cicle ha dut l'organització a ampliar-ne les sessions | Ajuntament de Tremp
La 2a edició constarà de cinc sessions, conduïdes per xefs dels dos Pallars
13/12/2022
José Crespín amb Núria Padrós, impulsora de La Bana
José Crespín amb Núria Padrós, impulsora de La Bana | Subdelegació del Govern
La primera caravana de gallines de Catalunya ha estat visitada aquest dimarts pel subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín
03/12/2022
Imatge del vi Espurlent del celler El Vinyer
Imatge del vi Espurlent del celler El Vinyer | El Vinyer
La Denominació d'Origen celebra per primer cop un concurs per premiar els seus vins
30/11/2022
Imatge de les hamburgueses de Casa Mestrepere
Imatge de les hamburgueses de Casa Mestrepere | Brunec
L'explotació pallaresa ha estat la primera en la categoria d'hamburguesa de carn de Vaca Bruna ecològica
24/11/2022
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà
Un ramat de vaques al Pallars Sobirà | ACN
La primera edició del certamen, que tindrà lloc al Berguedà aquest cap de setmana, girarà entorn de la carn de vedella en forma d'hamburguesa
22/11/2022
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
15/11/2022
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari
La cuinera Meritxell Tartera durant el seminari | ACN
La Pobla de Segur també ha acollit amb èxit de participació la 3ª edició del Sopar Gastronòmic de l'Oli
14/11/2022
Imatge d'un dels moments de la jornada
Imatge d'un dels moments de la jornada | Ajuntament de Tremp
La jornada ha celebrat el 10è aniversari amb una sessió dedicada a la cooperació i l’enoturisme
31/10/2022
El bon temps va acompanyar durant tota la jornada
El bon temps va acompanyar durant tota la jornada | TGE
La primera edició de la Fira d'Esports de Muntanya també ha estat un èxit, apunten des de l'ajuntament
28/10/2022
El sector del càmping preveu penjar el cartell de complet durant aquests quatre dies
El sector del càmping preveu penjar el cartell de complet durant aquests quatre dies | ACN
El pont estarà marcat per diverses activitats per a tots els públics relacionades amb la natura, la cultura i la gastronomia
27/10/2022
Imatge de la fira passada plena de gom a gom
Imatge de la fira passada plena de gom a gom | Ajuntament de Tremp
Enguany s'incorpora al recinte firal la 1ª Fira d'Esports de Muntanya, organitzada per l'associació Geobike Lo Podall
21/10/2022
Un dels plats forts serà la degustació de girella a la Confraria Nova
Un dels plats forts serà la degustació de girella a la Confraria Nova | ACN
Els visitants podran degustar aquest producte típic ribagorçà i pallarès, a més d'assistir a les mostres d'oficis antics i altres activitats
18/10/2022
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder
Una demostració de cuina d'un plat a base de carn de corder | ACN
Tremp ha reunit aquest dilluns professionals de la gastronomia i estudiants de cuina per reivindicar el valor d'aquest producte
Pàgina 3 de 14