Diumenge, 22 de desembre de 2024

guia michelin

05/12/2018
Acte de presentació de la guia a la Diputació de Lleida
Acte de presentació de la guia a la Diputació de Lleida | Diputació de Lleida
"Excursions subterrànies pel Pirineu i les Terres de Lleida", d'Antoni Satorra, recull 36 coves on es poden realitzar activitats, la majoria aptes per a tota la família
23/11/2018
L’equip del restaurant celebrant el reconeixement
L’equip del restaurant celebrant el reconeixement | Fogony
Els membres de l'equip brinden al conèixer la notícia
22/11/2018
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó aquest dijous
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó aquest dijous | Fogony
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
23/11/2017
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó | Fogony
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
24/11/2016
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L'establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
20/10/2016
Vinyes de Castell d'Encús a Talarn
Vinyes de Castell d'Encús a Talarn | Arxiu
Castell d’Encús ha rebut un total de set puntuacions dins de la categoria excel·lent
06/09/2016
Imatge il·lustrativa
Hi han participat uns 25 alumnes i ja es parla de fer una segona edició
04/07/2016
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
En el marc de la trobada s'ha presentat la guia "Barrancs, Torrents, Canyons i Cavitats del Pallars Sobirà"
12/03/2016
Vecilla efectuant un tast a la Caparrella
Vecilla efectuant un tast a la Caparrella | DO Costers del Segre
Els caldos de la subzona Pallars sorprenen gratament a un dels tastadors de la prestigiosa Guia Peñín
18/12/2015
M. Vigatà i J. Bigordà, d'Arcalís, són protagonistes del llibre
M. Vigatà i J. Bigordà, d'Arcalís, són protagonistes del llibre | P. Camps
per ACN / Redacció
Un total de quinze persones expliquen les seves vivències a "Arrelats", un llibre-guia editat per l'Associació Cambuleta | La presentació serà aquest dissabte a l'Oficina de Turisme de Sort
26/11/2015
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
Rep la distinció per 11è any consecutiu | L'establiment pallarès es manté com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
10/08/2015
per Aida Morales
Es tracta d'una publicació plena de fets fantasiosos o, simplement, peculiars
07/05/2015
Imatge il·lustrativa
per Jordi Ubach
Es tracta de la tercera part d'una trilogia que completen les guies de les comarques del Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça
20/11/2014
El Pallars torna a obtenir aquest segell d'excel·lència de la mà del restaurant del Pallars Sobirà
12/11/2014
És la màxima puntuació que pot rebre un vi (entre 95 i 100 punts), l'únic de la DO Costers del Segre
20/02/2014
L'escriptor de Pessonada està ultimant sota encàrrec del Consell Comarcal un recull d'indrets "màgics" del Pallars Jussà
21/11/2013
Ahir es va donar a conèixer el veredicte i el Pallars torna a obtenir una estrella de la mà del restaurant Fogony de Sort
Pàgina 2 de 2