X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Divendres, 22 de novembre de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
llonganissa
10/05/2024
Dolors Toló, de Ca d'Antema
|
GremiCarn
El xolís de Ca d’Antema, premiat al 6è Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2024
La carnisseria de la Plana de Mont-ros ha estat reconeguda dins la categoria de millor llangonissa tipus pagès
20/05/2022
Jaume Badia amb el xorís guanyador
|
Gremi Carn
Casa Badia i Cansaladers Prió, premiats a la 5a edició del Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
El trempolí Jaume Badia s'ha endut el primer premi, mentre que el poblatà Josep Prió ha sigut segon, tots dos en la categoria de xorís
21/05/2021
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada
|
Casa Badia
Nou reconeixement per Badia Xarcuters al Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2021
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
22/04/2019
Mones de Pasqua
|
Adrià Costa
Els plats típics de Setmana Santa més enllà de la mona
per
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Un fragment del retaule gòtic d’Escalarre torna al poble més d’un segle després
La nova Biblioteca Pública de Sort s’inaugura amb una clara vocació comarcal
El reg de la Conca de Tremp: una obra clau pel futur agrari de la comarca
Lo més llegit