Dijous, 14 de novembre de 2024

ratafia de l\\\'ermità

17/10/2024
Les dos ratafies premiades a Brusel·les
Les dos ratafies premiades a Brusel·les | Licors Portet
La Ratafia dels Raiers "Reserva de l’Avi Joan" ha estat guardonada amb la Medalla d’Or, mentre que la "Ratafia Portet 1883 Reserva 33 Llunes" s'ha endut una Medalla de Plata
27/08/2024
L'ermita de Sant Fruitós en una imatge d'arxiu
L'ermita de Sant Fruitós en una imatge d'arxiu | Col·lectiu Obaga
L'edifici presenta greus desperfectes, com ara esquerdes i humitats, que podrien provocar-ne el col·lapse
12/06/2024
Els tècnics han visitat la zona rocosa on es troba l'ermita
Els tècnics han visitat la zona rocosa on es troba l'ermita | ICGC
Els treballs geotècnics al temple romànic, situat damunt d'un cingle, serviran per avaluar si calen actuacions de reforç del massís rocós per tal de garantir-ne la seguretat
07/11/2022
Imatge del recinte firal de Sort, molt concorregut durant aquest cap de setmana
Imatge del recinte firal de Sort, molt concorregut durant aquest cap de setmana | Ajuntament de Sort
El certamen també ha volgut obrir un debat sobre la importància i el futur del sector primari
07/06/2022
Àngel Portet amb la Ratafia dels Raiers, el producte estrella de l'empresa
Àngel Portet amb la Ratafia dels Raiers, el producte estrella de l'empresa | Licors Portet
El licor de la Pobla de Segur ha estat guardonat amb una estrella als 'Superior Taste Award' de l'International Taste Institute de Brussel·les
04/08/2021
Àngel Portet, responsable de Licors Portet, provant les perles de ratafia
Àngel Portet, responsable de Licors Portet, provant les perles de ratafia | ACN
L'empresa productora, Licors Portet, ha aconseguit 51 reconeixements en concursos internacionals des del 2011
03/11/2020
Àngel Portet al celler de Licors Portet 1883
Àngel Portet al celler de Licors Portet 1883 | Confraria de la Ratafia
Aquest reconeixement l'han rebut en anys anteriors el president Puigdemont i la cuinera Carme Ruscalleda
26/11/2019
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars | Arxiu
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
08/11/2019
L’avinguda Comtes de Pallars s’omple anualment en motiu de la fira
L’avinguda Comtes de Pallars s’omple anualment en motiu de la fira | Ajuntament de Sort
El 5è Concurs Morfològic Nacional d’Ovella Xisqueta i la Mostra de cerveses artesanes de proximitat, principals atractius
05/11/2019
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars
La ratafia és un dels productes més preuats del Pallars | Jordi Peró
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de novembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
25/06/2019
Imatge de la teulada restaurada de l’església
Imatge de la teulada restaurada de l’església | Territori
Els treballs han comptat amb un pressupost de gairebé 100.000 euros i han consistit en la consolidació estructural de l'edifici i les seves cobertes
13/11/2018
La ratafia, un producte nostrat
La ratafia, un producte nostrat | Jordi Peró
Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari
12/11/2018
Concurs de ganxo amb corders
Concurs de ganxo amb corders | Pepe Camps
per Ivet Eroles
La Pallaresa Ràdio ha retransmès en directe tots els actes de la Fira de Tardor de Sort
12/11/2018
Perles de ratafia
Perles de ratafia | ACN
És un producte gourmet de licor embolcallat amb algues brunes
09/11/2018
Representació de Les morralles del Sobrany a l'Era de Pòlit
Representació de Les morralles del Sobrany a l'Era de Pòlit | Jordi Ubach
La 14ena Diada de Rememoració de la Fira de Salàs posa de manifest la importància de les fires com a elements de dinamització econòmica i de canvis en l'estructura social i familiar
08/11/2018
Concurs Morfològic Nacional d'Ovella Xisqueta
Concurs Morfològic Nacional d'Ovella Xisqueta | Toni Grases
El certamen, que se celebra aquest cap de setmana, presenta novetats com el "1r Tast de Nas"
26/10/2018
La ratafia és un dels tresors més preuats del Pallars
La ratafia és un dels tresors més preuats del Pallars | Jordi Peró
Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de novembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!
14/09/2018
Portet i la seva esposa, amb Puigdemont i Puig a Waterloo
Portet i la seva esposa, amb Puigdemont i Puig a Waterloo | Licors Portet
Àngel Portet entrega a Carles Puigdemont unes ampolles de les ratafies que elabora al Pallars
18/12/2017
Imatge de l'estat que presenta l'interior de l'ermita després dels treballs
Imatge de l'estat que presenta l'interior de l'ermita després dels treballs | Francesc Belart
L’actuació a l’ermita ha comptat amb una inversió de més de 122.000 euros
09/05/2017
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida
La presentació ha tingut lloc aquest matí a Lleida | ACN
El licor està elaborat a base de nous verdes del Pallars Jussà i amb peres de Lleida com a tret distintiu
06/01/2017
Farigola, til·la, menta i marialluïsa són algunes de les herbes per elaborar la ratafia i que s'estovaran amb l'aiguardent
Farigola, til·la, menta i marialluïsa són algunes de les herbes per elaborar la ratafia i que s'estovaran amb l'aiguardent | Jordi Peró
per Francesc Canosa
El fruit de la noguera, les nous, és l'element indispensable per a l'elaboració de la ratafia | El veritable secret està en la selecció i combinació de desenes d'herbes diferents
06/01/2017
Colors, olors i sabors diferents, la ratafia uneix a taula des de receptes pròpies, diferents, amb combinacions de desenes d'herbes diferents
Colors, olors i sabors diferents, la ratafia uneix a taula des de receptes pròpies, diferents, amb combinacions de desenes d'herbes diferents | Jordi Peró
per Francesc Canosa
La ratafia és un licor medicinal, social, lliure i les receptes passen de generació en generació | El projecte d’envelliment actiu Recossira ha unit ratafia, gent gran i jove | Les ratafies del Pallars acumulen premis a nivell internacional
13/12/2016
Imatge il·lustrativa
Es tracta de la promoció del mes de desembre, la vuitena dins la campanya de socis de Pallars Digital
23/11/2016
Imatge il·lustrativa
Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin donat d'alta abans del 10 de desembre
14/11/2016
Imatge de l'estat que presenta l'interior de l'ermita
Imatge de l'estat que presenta l'interior de l'ermita | Incasòl
L'obra compta amb un pressupost de 122.893 euros i forma part del programa "Reviure les velles ciutats"
20/10/2016
Fra Valentí Serra mostrant una ampolla de ratafia de l'Ermità
Fra Valentí Serra mostrant una ampolla de ratafia de l'Ermità | Licors Portet
La Ratafia de l'Ermità és un projecte entre Licors Portet i el Calendari de l'Ermità
27/10/2015
Imatge il·lustrativa
El concurs tindrà lloc el proper dia 7 de novembre, dins els actes de la Fira de Tardor de Sort
15/10/2015
El Concurs Mundial de Brussel·les s'ha celebrat a la Xina
El Concurs Mundial de Brussel·les s'ha celebrat a la Xina | CMB
La licorera de la Pobla de Segur guanya dos noves medalles al concurs de licors i espirituosos més important del món
28/07/2015
L'artista Dario Zeruto folra de paper una paret
L'artista Dario Zeruto folra de paper una paret | Dario Zeruto
per Jordi Ubach
Dos artistes es plantegen conservar l'ermita de Santa Maria de la Serra de Farrera a través d'un sistema innovador
30/06/2015
Tècnics han estudiat mostres extretes de l'ermita
Tècnics han estudiat mostres extretes de l'ermita | ACN
Ho determinen els resultats d'un primer estudi fet pel Departament de Cultura a l'ermita de la Mare de Déu del Solà d'Espills després de la descoberta feta per un particular | Tot i això, se'n recomana la seva conservació
Pàgina 1 de 2