Dijous, 21 de novembre de 2024

restaurants

25/05/2020
Els bars i restaurants pallaresos ja poden reobrir l’interior dels seus establiments
Els bars i restaurants pallaresos ja poden reobrir l’interior dels seus establiments | Hotel Les Brases
per Sara González / Sergi Ambudio
La segona etapa de la desescalada, que comença avui al Pallars, ja no contempla franges horàries en aquells municipis inferiors a 10.000 habitants
22/05/2020
L’interior dels restaurants pallaresos ja podran reobrir
L’interior dels restaurants pallaresos ja podran reobrir | Lo Quiosc
per Sara González
La segona etapa de la desescalada amplia les trobades a grups de fins a 15 persones i permet reobrir els centres comercials
11/05/2020
Una terrassa de la rambla Doctor Pearson de Tremp, plena de clients aquest dilluns
Una terrassa de la rambla Doctor Pearson de Tremp, plena de clients aquest dilluns | Jordi Ubach
per Jordi Ubach / ACN
Els hotels, càmpings o cases rurals, en canvi, han optat per no obrir portes fins que no s’ampliï la mobilitat
11/05/2020
Una família passejant en fase de desconfinament
Una família passejant en fase de desconfinament | Adrià Costa
S'amplia la mobilitat dins la regió sanitària; les botigues de menys de 400 metres quadrats poden obrir sense cita prèvia; bars i restaurants podran obrir les terrasses al 50% d'aforament i es poden fer reunions d'un màxim de 10 persones
09/05/2020
Ciutadans passejant durant el desconfinament
Ciutadans passejant durant el desconfinament | Adrià Costa
per Sara González
Als enterraments podran assistir un màxim de deu persones en recintes tancats i els allotjaments turístics obriran totes les habitacions
04/05/2020
Les botigues obriran amb diverses mesures i limitacions
Les botigues obriran amb diverses mesures i limitacions | David Zorrakino/Europa Press
per Marc Solé / Roger Tugas Vilardell
El BOE ha publicat les condicions d'higiene amb què poden tornar a aixecar la persiana els comerços i com podran tornar a fer-se reunions familiars i d'amics
03/05/2020
Dos persones passejant en la primera fase de la desescalada
Dos persones passejant en la primera fase de la desescalada | Adrià Costa
per Carles Bellsolà / Oriol March
Consulta aquí tots els dubtes sobre la desescalada gradual planificada pel govern espanyol, que arrenca la setmana entrant i serà vigent durant almenys quinze dies
13/03/2020
El cambrer d'un bar amb una mascareta com a mesura de precaució pel coronavirus
El cambrer d'un bar amb una mascareta com a mesura de precaució pel coronavirus | Adrià Costa
per Victor Rodrigo
La instrucció, publicada al Diari Oficial de la Generalitat, també inclou la clausura de teatres, cinemes i instal·lacions esportives
30/12/2019
Un cotxe circula en direcció Llavorsí al punt exacte de l’esllavissada
Un cotxe circula en direcció Llavorsí al punt exacte de l’esllavissada | ACN
Municipis i hostalers reclamen més inversions en infraestructures a la comarca
21/11/2019
Imatge il·lustrativa
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
21/11/2019
Els concursants de 'Joc de cartes', descobrint les puntuacions
Els concursants de 'Joc de cartes', descobrint les puntuacions | Joc de cartes
El programa que presenta Marc Ribas ha visitat aquesta setmana Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
20/11/2019
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
Es tracta del 15è any consecutiu que l’establiment pallarès rep aquesta distinció
20/11/2019
Imatge de la gravació del programa a Lo Quiosc
Imatge de la gravació del programa a Lo Quiosc | Lo Quiosc
El programa que presenta Marc Ribas visita aquesta nit Lo Quiosc, l’Era del Marxant, la Cuineta i Casa Regina
30/01/2019
Francis Paniego i Pol Contreras
Francis Paniego i Pol Contreras | Echaurren
Contreras s'ha emportat el primer premi amb el postre “Gelat de mantega de porc ibèric amb escorces de porc sobre suc de llimona i mel”
14/12/2018
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó
Els millors xefs de Catalunya, com els germans Roca, han cuinat tonyina Balfegó | Balfegó
per Publireportatge
Organitzades pel Grup Balfegó, són una magnífica oportunitat per degustar l’autèntica tonyina roja en totes les seves modalitats | Se celebren en diferents restaurants, entre els quals quatre del Pallars
23/11/2018
L’equip del restaurant celebrant el reconeixement
L’equip del restaurant celebrant el reconeixement | Fogony
Els membres de l'equip brinden al conèixer la notícia
22/11/2018
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó aquest dijous
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó aquest dijous | Fogony
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
19/06/2018
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any | La Xicoia
per Jordi Ubach Llorens
Lola Diu, Sergi de Meià, el celler Batlliu de Sort, Pepe Raventós i Ramon Cotarelo han estat els premiats de l’11è sopar de la Xicoia d’Or
23/11/2017
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó
L’equip del restaurant Fogony celebrant el guardó | Fogony
per Jordi Ubach Llorens
L’establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a l’Alt Pirineu i Aran
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca | La Xicoia
per Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
L'associació està formada per 21 restaurants del territori | ACN
per Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
21/03/2017
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp
Xavi Ayala fent una xerrada aquest dilluns a l'Hotel Segle XX de Tremp | Jordi Ubach
L'objectiu és millorar les competències professionals en aquest àmbit i aprofundir en el coneixement dels vins de la comarca
24/11/2016
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin
El restaurant Fogony manté la seva estrella Michelin | Slow Food
per Jordi Ubach Llorens
L'establiment pallarès es manté un any més com el referent gastronòmic a les comarques pallareses
09/10/2016
Imatge il·lustrativa
Els usuaris de Tripadvisor destaquen de l'Era del Salasse de Salàs de Pallars l'espai i la qualitat de les seves pizzes
29/02/2016
Foto de família de l'edició d'enguany
Foto de família de l'edició d'enguany | Món Sant Benet
Un total de 65 restaurants catalans han estat reconeguts per apostar per la cuina ecològica i de proximitat
14/10/2015
Imatge d'un dels millors restaurants del Pallars
Imatge d'un dels millors restaurants del Pallars | Burgerplatz
Descobreix els noms dels locals pallaresos que reben més bones crítiques per part dels usuaris d'aquest web
Pàgina 2 de 2