X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Agenda
Dilluns, 25 de novembre de 2024
Subscriu-t'hi
Pallars Digital
Surt
Subscriu-t'hi
tast d\\\\\\\\\\\\\\\'alçada
13/03/2015
Espot acull els Campionats de Catalunya U14 i U16 d'esquí
L’estació proposa pel diumenge un tast d’alçada per gaudir de la combinació perfecta de neu i gastronomia
12/03/2015
Tremp promociona la carn de corder del Pallars amb una jornada
El 24 de març, l’Espai Cultural La Lira acollirà aquesta jornada amb el cuiner Isma Prados com a plat fort
04/03/2015
Uns 400 alumnes participen a la Trobada Comarcal de Miniatletisme
El Consell Esportiu del Pallars Jussà organitza aquesta prova per donar a conèixer l'Olimpíada Flamicell
28/02/2015
Tast d’alçada i festa gastronòmica a Port Ainé
De 10h a 14h a la cafeteria de la Cota 2000 de l'estació
04/07/2014
Alós recupera la seva baixada de falles 65 anys després
Un grup de veïns ha decidit recuperar aquesta tradició que es va deixar de fer a mitjans del segle passat
17/03/2014
L'Institut de la Pobla de Segur s'adjudica la 32a edició de l'Olimpíada Flamicell
La mítica prova de la Pobla de Segur va reunir dissabte prop de 900 atletes d'arreu de Catalunya
20/02/2014
Els atletes més joves del Jussà es preparen per l'Olimpíada Flamicell
Aquest dimecres s'ha celebrat a la Pobla de Segur la 'Trobada comarcal de miniatletisme', que ha reunit prop de 400 atletes
27/01/2014
Tast de vins d'alçada elaborats al Pallars Sobirà a la cota 2.000 de Port Ainé
Un grup de sommeliers de Lleida i Tarragona han participat a la trobada, amb vins del Celler del Batlliu i formatges del Tros de Sort
Pàgina 5 de 5
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Activada l’alerta per possibilitat de vent molt fort al Pallars aquest dilluns
Els Bombers rescaten un escalador ferit en desprendre’s una roca a Hortoneda
Finalitzen amb bona assistència els seminaris «Cuinem Talent» per a professionals de la cuina
Lo més llegit