X
Subscriu-t'hi
Cerca
Portada
Opinió
Fem-ho fàcil
Successos
Societat
Política i municipis
Economia i turisme
Cultura
Esports
Mai tant!
TV i mitjans
El temps
Reportatges
Entrevistes
Enquestes
Dis la teva!
A escena!
Subscriptors
La newsletter del Pallars
Contingut patrocinat
Lo més llegit...
Editorial
Diumenge, 13 d'abril de 2025
Subscriu-t'hi
Surt
Pallars Digital
Subscriu-t'hi
xarcuteria
10/05/2024
Dolors Toló, de Ca d'Antema
|
GremiCarn
El xolís de Ca d’Antema, premiat al 6è Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2024
La carnisseria de la Plana de Mont-ros ha estat reconeguda dins la categoria de millor llangonissa tipus pagès
11/04/2024
Imatge d'una de les sessions de la jornada
|
EA Pallars
El futur i el relleu generacional de la carnisseria i la xarcuteria al Pallars, en perill
L'Escola Agrària del Pallars i l'Ajuntament de Tremp, a través del programa "Al teu gust", han celebrat una jornada per reflexionar sobre aquesta problemàtica
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >
Ara a portada
Ferran Castells: «El teatre és una afició que em treu moltes hores de son, però és una sensació molt gratificant»
La Caminada de Carenes celebra els 15 anys amb més de 400 participants
El Pallars rebrà prop d'1,5 milions en ajuts pel manteniment de camins
Lo més llegit