Dijous, 21 de novembre de 2024

xarcuters

20/05/2022
Jaume Badia amb el xorís guanyador
Jaume Badia amb el xorís guanyador | Gremi Carn
El trempolí Jaume Badia s'ha endut el primer premi, mentre que el poblatà Josep Prió ha sigut segon, tots dos en la categoria de xorís
03/05/2022
Molts restaurants pallaresos ofereixen el producte a les seves cartes
Molts restaurants pallaresos ofereixen el producte a les seves cartes | ACN
El repte dels xarcuters i restauradors és donar a conèixer l'elaborat entre les persones que no l'han provat mai
21/05/2021
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada
Jaume Badia mostra la llonganissa premiada | Casa Badia
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
09/02/2021
Jaume Badia, de Badia Xarcuters, mostra la botifarra d’ou amb girella
Jaume Badia, de Badia Xarcuters, mostra la botifarra d’ou amb girella | Casa Badia
Jaume Badia guanya el premi amb una botifarra d'ou i girella que vol traslladar al consumidor la mescla de dos productes tradicionals del Pallars
Pàgina 1 de 1