Dijous, 21 de novembre de 2024

xicoia

27/12/2022
Ampolles de vins del Pallars i del Pirineu en una imatge d'arxiu
Ampolles de vins del Pallars i del Pirineu en una imatge d'arxiu | Jordi Ubach
La celebració, que tindrà lloc el 15 de gener, coincidirà amb la 4a Edició de la Gran Festa dels Banuts
27/04/2022
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies
El cuiner Jaume Mora amb dos plats elaborats amb xicoies | ACN
Algunes cartes de restaurants pallaresos les incorporen per donar a conèixer aquest producte
22/02/2022
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit
Una dona i dos joves de l'Escola d'Hoteleria preparant el farcit | ACN
Les cansaladeries i restaurants l'han recuperat durant els darrers anys després d'estar a punt de desaparèixer
19/06/2018
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any
Ramon Cotarelo va ser el convidat i el gastrònom de l’any | La Xicoia
per Jordi Ubach Llorens
Lola Diu, Sergi de Meià, el celler Batlliu de Sort, Pepe Raventós i Ramon Cotarelo han estat els premiats de l’11è sopar de la Xicoia d’Or
16/01/2018
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça
Sergi de Meia impartint una classe pràctica de plats elaborats amb cuina de caça | ACN
La Festa Gastronòmica dels Banuts ha volgut popularitzar el consum de la carn de cérvol, daina o cabirol
10/01/2018
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa
Els cérvols (a la imatge) les daines i els cabirols centraran la festa | Arxiu
Els cérvols, les daines i els cabirols seran els protagonistes de la 1a Gran Festa Gastronòmica dels Banuts
15/05/2017
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca
Maria Julià, de Fonda Farré de Baro, va rebre el reconeixement de la comarca | La Xicoia
per Redacció / ACN
La Formatgeria Casa Mateu de Surp, Francesc Orella i Josep Sucarrats, la resta de premiats del recuperat sopar de la Xicoia d'Or
11/05/2017
L'associació està formada per 21 restaurants del territori
L'associació està formada per 21 restaurants del territori | ACN
per Darío Albert
Durant la nit es reconeixeran diferents establiments i personalitats per la seva tasca per difondre el producte local
20/02/2017
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses
Taller d'elaboració de 'facit de Carnaval' impartit per dos mestresses | ACN
L'Associació Gastronòmica la Xicoia ensenyarà com s'elabora aquest dijous durant la festa del mondongo que celebrarà a Sort
22/11/2016
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort
Imatge d'un moment del curs de cuina impartit a Sort | Consell Comarcal Pallars Sobirà
Pera de Cardós, perons de Baiasca i poma Bellesa de Roma, són algunes de les espècies que es volen salvaguardar
08/03/2016
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula
Foto de família dels cuiners de La Xicoia a la nova aula | ACN
La instal·lació, promoguda pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, està ubicada a un edifici annex de l'Escola de Piragüisme de Sort
14/01/2016
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina
El Pallars Sobirà comptarà amb una nova aula de cuina | Arxiu
Aquest espai formatiu ha de contribuir a dinamitzar la gastronomia local
Pàgina 1 de 1