. És el primer cop que l'
. L'entrega del guardó ha tingut lloc al Teatre Guimerà de
Amb aquestes noves incorporacions, Catalunya suma un total de 115 restaurants guardonats: nou amb tres Sols, 29 amb dos Sols i 77 amb un Sol. L'esdeveniment ha comptat amb la presència del president del Govern de Canàries,
Fernando Clavijo; la presidenta i el vicepresident del Cabildo,
Rosa Dávila i
Lope Afonso, i el president de Repsol,
Antonio Brufau.
Lo Paller del Coc és un petit restaurant on es cuina al moment i aposta pel producte de proximitat. Foto: Guia Repsol
Dirigit per
Mariano Gonzalvo, Lo Paller del Coc és un petit restaurant on
es cuina al moment i on la interacció entre cuiner i comensal és contínua. L'espai destaca pel seu
compromís amb la terra i per la
producció ecològica i de proximitat. El verat amb albergínia, la cansalada amb tòfona o l'arròs amb bolets són alguns dels plats més típics d'aquest restaurant.
La terapeuta
Silvia Valls és l'altra amfitriona d'un projecte lligat al benestar i situat a la
Vall d'Àssua. L'espai consta d'una única taula on el Mariano, exprofessor de l'
escola Hofmann, rep entre 8 i 10 comensals i prepara un
menú degustació sorpresa que pot incloure conserves casolanes, truita marinada i la possibilitat de descobrir de la seva mà
receptes oblidades. També imparteix
tallers de cuina.
Lo Paller del Coc
"neix de la nostra passió per ser amfitrions, del nostre amor per la terra, els seus fruits i com transformar-los en plaer gastronòmic i passió per la cuina", expliquen els responsables de l'espai a la seva pàgina web.